OVER UW PC-HERSTELLER

MERtens Koen ANTwerpen
COMPUTER SERVICES

Na 12 jaar gewerkt te hebben in de computerwinkel van Sint-Job-in-’t-Goor, had ik besloten een  andere weg in te slaan.

Nu ben ik fulltime werkzaam bij de gemeente Brasschaat als medewerker openbaar domein. Hier voel ik me zeer goed thuis en heb een zeer uitdagend en afwisselend takenpakket met zeer leuke collega’s en een fijne werkomgeving.

Omdat ik de jaren ervaring in de computerwereld niet overboord wil gooien, wil ik mijn hulp nog blijven aanbieden aan de inwoners van Brasschaat en omstreken.

Met Merkant Webdesign (in bijberoep) ontwikkel en onderhoud ik reeds meerdere jaren verschillende websites van bedrijven en zelfstandigen. Echter wil ik dit uitbreiden met mijn ervaring in herstellingen en installaties van computers aan te bieden aan particulieren en kleine zelfstandigen. Dus misschien tot binnenkort bij u thuis.

Met vriendelijke groeten,

Koen Mertens
Merkant Computer Services

Ik ben er om jullie te helpen

Door creativiteit, integriteit en innovatie

Verantwoordelijk

Creatief

Kwaliteit

Vriendelijk

Behulpzaam

Betrouwbaar